.

VAKANTIEWONINGEN

COMPLETE INTERIEURINRICHTING VAN VAKANTIEWONINGEN

Heb je een vakantiewoning aan de kust in België, Zuid-Frankrijk of een andere locatie in binnen- of buitenland die je graag wilt inrichten?
Maar wil je jouw vakantie er niet voor opofferen of vind je het lastig om de tijd of energie te vinden om dit volledig zelf in te richten? Dan wil de Right Hand Woman deze last graag voor je dragen.
De RHW heeft ervaring met renoveren, elektriciteit aanleggen, betegelen, badkamers, wasmachines aansluiten, inrichting en styling van jouw vakantiewoning.

Zo kun jij heerlijk blijven genieten van je vakantie zonder je druk te maken over afspraken met leveranciers. RHW Mirjam neemt de complete interieurinrichting van je over.

 

TRANSPORT INTERIEURINRICHTING ZWITSERLAND

Van a-z begeleiding homestaging project in het buitenland

Heeft u een vakantiewoning in Zwitserland die volledig gemeubileerd moet worden? Of heeft u een woning die u wilt verkopen? Heeft uw huis een opfrisbeurt nodig voordat u het op de markt brengt? Het is de moeite waard om deze investering te doen. Kijk naar het succesverhaal hierboven.

Sinds 2011 woon en werk ik in Zwitserland, ik ken de talen en de know-how van import en export van goederen tussen EU – CH. Ik kan de RHW zijn die zorg draagt voor uw behoeften om alles te organiseren. Wij hebben een team van professionals die voor alles zullen zorgen.

PROJECTS ABROAD

Wegens privacy redenen kunnen wij privéfoto’s niet openbaar op onze website plaatsen.

Wil je graag wat privéprojecten zien of wil je graag jouw vakantiewoning laten inrichten?

Neem dan contact op.

BEKIJK OOK