.

KUNSTWERKEN

KUNSTWERKEN OM JE INTERIEUR AF TE MAKEN

Sommige ruimtes schreeuwen om mooie kunstwerken.
Denk aan een prachtig schilderij boven de bank, persoonlijke fotografie in de hal of een ander kunstwerk als mooie eyecatcher. Daarom presenteert Mirjam een bijzondere collectie originele, hoogwaardige én betaalbare kunstwerken van internationale kunstenaars. De collectie bevat originele olieverfschilderijen, fotografie op d-bond en monotypes.

En wist je dat RHW ook de perfecte contactpersoon is voor interieurdesigners die op zoek zijn naar unieke en betaalbare kunst in de particuliere sector of projectinrichting? Alle detailfoto’s van de beschikbare kunstwerken kun je bekijken op de instagrampagina.

Heb je interesse in een van de kunstwerken die op de
website te zien is? Vraag dan meer informatie
over de collecties (zoals prijzen en bezichtigingsmogelijkheden) door contact op te nemen.

Over Alex en Felix

Kenmerkend voor de kunstwerken van de Zwitserse Alex en Felix is de enscenering; het daadwerkelijk in scène zetten van alles wat je ziet op het uiteindelijke kunstwerk. Met de enorme diversiteit aan voorwerpen en materialen die passend bij iedere verhaal, metafoor of stijlfiguur, creëren Alex en Felix een decor voor de foto’s, een fantasierijke, vaak enigszins absurde en surrealistische wereld.

Het is een bewuste keuze om de landschappen in het echt te construeren en niet op een scherm. Juist dankzij deze veelvoudig gestructureerde achtergronden wekken deze waanzinnige foto’s namelijk nooit de indruk kunstmatig te zijn. RHW kan alle foto’s op iedere gewenste maat en materiaal leveren. Bekijk alle 4 series en de specials van Alex en Felix..

FIGHT, BEHIND, 13 QUEENS, UNDER CONSTRUCTION

Fight

We vechten door onze mentale en fysieke frustraties op een ander te projecteren. Maar wat als we tijdens zo’n gevecht worden gedwongen naar ons zelf te kijken? Kijk goed om je heen. Spiegels en lichten zijn op jou gericht. De confrontatie is alleen niet met een ander mens – maar met jezelf. Wat is jouw gevecht?

Behind

“Hij die naar buiten kijkt, droomt. Hij die naar binnen kijkt, ontwaakt.” c.g. Jung. We imiteren en we spelen sociaal bedachte rollen. Hoe gepolijster de act, hoe meer we de acteur daarvan wantrouwen.. We willen de perfecte leugen zijn en die ook zien. Gezichten veranderen daarom in maskers. Maar we worden geboren als unieke individuen. Rolgedrag kan mooie dingen van onszelf in de weg zitten. Hoe vrij zijn we eigenlijk nog zelf in het kiezen van onze rollen?

13 queens

13 Queens, 13 levensverhalen die wachten om ontdekt te worden, gevuld met zeer vertrouwde voorwerpen uit ons dagelijks leven. De kenmerken van de macht, de tekens van hun droomland hangen aan hun lichamen, kleven aan hun huid en omringen de bol van hun hoofd. De magie van deze serie komt van de details, van het opnieuw geïnterpreteerde gebruik van voorwerpen en van het verlangen om meer en meer magische ornamenten te vinden om het levensverhaal van haar te ontdekken.

Under construction

We vechten door onze mentale en fysieke frustraties op een ander te projecteren. Maar wat als we tijdens zo’n gevecht worden gedwongen naar ons zelf te kijken? Kijk goed om je heen. Spiegels en lichten zijn op jou gericht. De confrontatie is alleen niet met een ander mens – maar met jezelf. Wat is jouw gevecht?

FIGHT

BEHIND

13 QUEENS

UNDER CONSTRUCTION

RHW AVAILABLE ARTWORKS

BEKIJK OOK