CONTACT

  interieurstylist-informatie

  LET'S CONNECT

  +31 627 23 64 61

  NL, BE, CH

  MIRJAM KOK | RHW INTERIOR 
  Via Vorame 21a
  6612 Ascona
  Zwitserland

  in samenwerking met
  Deva Interieurs
  Sprinkelestraat 47
  3690 Zutendaal
  België

  BTW: BE0829.389.194
  KVK: 55071023

  FAQ

  Heb je vragen? Wij hebben de antwoorden.

  Mirjam Kok is een ervaren interieurdesigner en Right Hand Woman van erkende binnenhuisarchitecten zoals Afke Loppersum en Kok Wooncollectie. Daar waar een advies in de winkel soms ophoudt, gaat Mirjam verder. Ook als het om maatwerk gaat helpt de RHW je graag van A tot Z.

  Mirjam is ervaringsdeskundige door haar werk als interieurdesigner en interieurstylist en weet daardoor als een ander hoe belangrijk goede service en advies is. Dit komt omdat het haar met de paplepel is ingegoten: ze groeide op in familiebedrijven en werkte hier als binnenhuisadviseur. Met het netwerk van vakmannen om haar heen is het plaatje compleet.

  Wil jij graag adviesophet gebied van interieur of wil je graag jouw interieurstyling uitbesteden? Dan is Mirjam jouw Right Hand Woman. Van oprecht advies tot samen winkelen en van de bestelling tot de montage–Mirjam regelt álles voor je. Zo krijg jij niet de lasten, maar kun je wel genieten van een prachtig eindresultaat. Neem contact op.

  Een eerste adviesgesprek is altijd gratis, dit kan zowel persoonlijk als online. Heb je een aantal foto’s gemaakt en wil je aansluitend advies? Ook dat is bij de RHW zeker mogelijk. Verder ben je bij de RHW gegarandeerd van een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

  Een advies gesprek neemt ongeveer 45 minuten in beslag. Je kunt na afloop altijd overgaan op een betaald interieuradvies of een vrijblijvende offerte aanvragen voor je gewenste project.

  Een eerste adviesgesprek met RHW is geheel vrijblijvend. Je bent na afloop nergens toe verplicht. Ook als het gaat om een van de services die RHW biedt.